Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du kräver... vet du det?


Smaken av dig

Formen av din nacke,

ligger föralltid kvar i min hand.

Känslan av din andedräkt mot min hals,

har sparats i mitt hjärta.

Smaken av dig, dröjer sig kvar i mitt sinne.

Smaken av din tunga tätt mot min.

Känslan av dina läppar som kräver av mina.

Dina händers elektricitet när de gång på gång

leker över min kropp i upplösningstillstånd.

Det pulserar under dem,

där de ligger mot min sårbara hud.




Fri vers av A Ocean
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-10-11 19:02



Bookmark and Share


  jennie.
detta känns kärlek, känns plågsamt men samtidigt lyckligt...
2006-12-10

    Ängel i regnet
känns igen och så hårt. Bra förklarat och fina känsla!
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

A Ocean
A Ocean

Mina favoriter
Fast det redan hänt..