Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tre minuter, sjutton sekunder senare (Gud vad det gör ont)

Piip.

ett sms.

Avsändare: Mamma

\"Sitter i bilen, ska jag plocka upp dig?\"

Piip.

ett sms.

Avsändare: Mamma

\"Okej, är där om fem minuter. P&K\"


tre minuter, sjutton sekunder senare
femhundra meter bort

Något som slirar, en hög duns. Folk som tutar

(mina tårar rann, längs ner kinden, dom smakade som Mississippi en söndag i juni)

Jag satt i väntrummet och sjöng \"Everythings gonna be alright\" så gott jag kunde mellan hulkandet.

Men du försvann, likt en krigskämpe. Du gav inte upp, det var inte hur du var.

Jag ber till Gud varje kväll för att jag ska finna styrka.

Ibland tänder jag ett ljus, för att du ska se mig.

Jag gråter mig till sömns..

Men ingen Gud, inga ljus och inga tårar får dig tillbaka.




Fri vers av SerDuMig?
Läst 487 gånger
Publicerad 2006-10-11 20:26



Bookmark and Share


  Howlit
Vet inte riktigt vad jag ska skriva...
Sitter här stum o med en isande kyla i magen.
Din text förmedlar verkligen det flyktiga här i livet. Sorgen... och det stora VARFÖR...

Jag tolkar slutet som att din mamma inte lever efter olyckan...

Finn din styra och få ditt utlopp av känslor i ditt skrivande. Du delar med dej av viktiga saker.

Kram
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

SerDuMig?
SerDuMig?