Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÄLSKAR DIG, VET DU DET?!

Om vi säger att jag kan sväva
skulle du sväva bredvid mig?
Ovanför alla orosmoln
som vilar här, i ett spindelnät
av lögn.

Du går genom samma gator
dag ut och dag in
Vet du om att jag faktiskt
kan gå bredvid dig

Vi behöver inte säga något
jag behöver inte tänka mer
Allting som är självklart
skulle bli så naturligt

Vet du om att jag faktiskt
älskar dig, utan några hinder
Jag vet att jag aldrig säger det
men här är beviset

Vad skönt det känns,
JAG ÄLSKAR DIG!
Jag vill att hela världen
ska veta, vart du står hos mig




Fri vers av SerDuMig?
Läst 586 gånger
Publicerad 2006-12-17 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SerDuMig?
SerDuMig?