Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världsomfattande mardröm





Jag tog tabletter de enda fem av dem jag hade

sköjde dem ner längs den förbannade strupen

med mammas vodka

i ett försök till



något



alltid försöker jag få



något



att hända

men världen ligger stum

ingen säger någonting

förutom då deras gap behöver spy galla

över någon

och då är jag den någon



Jag vill lättas från mina söndergråtna tårkanaler

ibland vaknar jag gråtande

utan att minnas mardrömmen



men nu vet jag

att det är mardrömmen

jag lever i




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 149 gånger
Publicerad 2006-10-11 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*