Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mars 2006

I väntan på våren.

Ett svart moln cirklar runt mitt sinne.
Det döljer tynger och besvärar sig
Det jävlas med mitt innre.

Bleknar i en väntan
jag aldrig frågat efter
försvinner i en hopplös längtan

vem bryr sig om en fjäril
när vintern härjar som mest
för vad tjänar det till?

förpuppad i vinterskrud
uppsminkad som
billig, sönderknarkad bröllopsbrud

trycker undan det som ännu finns
bedövar för att glömma
allt det man minns

ge mig nått lugnande
för att stilla
själens konstanta gungande

Faller isär
skriker i tystnad
varför finns ingen där




Fri vers av Mette.
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-10-11 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mette.