Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktober 2006

Är du rädd för höjden?

Titta aldrig ner.

Är du rädd för mörkrets ibrott?

Blunda aldrig mer.

Är du rädd för alla småkryp?

Undvik de du kan.

Är du rädd att tappa fästet?

Ge dig aldrig till en man.

Är du rädd för dina minnen?

Se dig aldrig om

Är du rädd för vad du känner?

Acceptera de som kom.

Är du rädd för dina ögon?

Allt, är inte vad du ser.

Är du rädd för att bli ensam?

Man får tillbaka vad man ger.



Är du rädd för det som kommer?

Slappna av och låt det ske

Är du rädd att göra bort dig?

Andas djupt och le

Är du rädd att inte duga?

Varje människa är unik

Får du skit från dina \"vänner\"

Hugg i hjäl dom med en spik!




Fri vers av Mette.
Läst 392 gånger
Publicerad 2006-10-11 23:20



Bookmark and Share


  osynlig
vilken underbar. den satte sig verkligen rakt i hjärtat.
det blir bokmärke och jag ska tänka på allt som står
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Mette.