Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKUM

Vitt skum som virvlar i tvättmaskinen,
Moln på himlen, tandkräm i munnen,
Tankar i mitt huvud.

Skum som virvlar runt.
Tunnas ut och försvinner sakta.

Sen är det tomt.




Fri vers av Darkness
Läst 400 gånger
Publicerad 2006-10-12 04:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Darkness
Darkness