Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är kärleken självklar, men man förvillar sig själv.


Är det över nu?


Diskborsten far ilsket över diskbänken.

Hon tittar upp från tallriken hon torkar.

Blicken faller nervöst på honom.

Är det över nu? Har han tröttnat nu?

Han sneglar åt hennes håll och säger:
- De diskar inte rent. Bättre med svamp.

Hon suckar lättad inombords och ställer sig närmare honom.

Åter fylls hon av hans kärlek,

som egentligen alltid finns där.




Fri vers av Marita Walldén
Läst 540 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-15 22:08



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En dikt...som ett litet drama...ja det var snyggt!
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Walldén
Marita Walldén

Mina favoriter
Ord
Mimmi
Det borde vara vi