Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken civilingenjör

Blont hår i blankpolerad bob
Skräddad dräkt och svarta lofers
Tunna strumpor, klassisk portfölj
Kalla ögon, ljusa läppar
Oklanderlig hy, perfekt manikyr
Manligt språk, kvinnlig gång
Karriärist snarare än feminist
Alltför snygg för att vara så smart
Hör du inte hemma någonstans
Dricker ditt årgångsvin ensam
Draperad över din designersoffa
På den rätta adressen,
har solo blivit ditt mellannamn




Fri vers av Lady_A
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-10-12 13:30



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Lady_A!

Fastnade en stund här, i dina tankvärda ord. En skinande yta är alltid inte skinande inuti utan ekande av ensamhet säger den mig. Bra avslutning, som gör allt ännu mera uppenbart. Hälsar Fredrik
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Lady_A
Lady_A