Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värt mer

Visst minns jag dom svåra åren
och alla djupa såren
Men tiden går
och minnen bleknar fort
till silvervita ärr
och vaga bilder

Du måste lära dig att lyssna till det som inte sägs
och läsa mellan raderna
se till det som inte syns
och sålla ibland sagorna

För jag bär många synder i ett fladdrigt hjärta
Tysta ord i en vimmelkantig själ
Och glömmer lätt att gömma nog väl

Men om du dömmer hunden efter håren
tänker allt är inte guld som glimmar
är det du som glömmer
Alla vackra timmmar
borde vara värda mer
Än tusen lik i låsta garderober




Fri vers av Lady_A
Läst 557 gånger
Publicerad 2007-10-31 10:40



Bookmark and Share


  TheMaskedMisery
Hur bra som helst!
2007-11-24

  frig
vilket vackert språk, tycker verkligen om hur det blir på rim ibland... slutet är ju briljant. heja
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Lady_A
Lady_A