Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mest ett potpurri av motstridiga känslor, men kanske kanske finns det någonting där?


Någonting kvar

Jag är full av löften och agoni
Du är full av drömmar och poesi
I en tid utan plats för flera vi

Vill bara tala om att
du gav hela världen en ny doft när du kom
Kan inte tala, kan inte sova, kan inte drömma
Tänker bara på hur svårt det är att glömma,
känslan av dina fingrar mot skälvande hud
Drömmen om att bli din brud

I en värld där allt är lätt
Med drömmen om ett annat liv,
en annan verklighet
Du tar mig dit med dina ord,
med tonerna från din gitarr

Det är svårt att släppa taget om ett vi som aldrig riktigt blev och vi slirar runt i en värld alltmera skev

Du har gått vidare nu
till en annan värld där inte jag finns kvar
och jag vet inte ens om jag vill

Försöker låta bli att glänta på alla dörrar
som leder in till rummen vi bodde i
Men det är svårt, när din doft finns kvar
i drömmen om ett annat liv

Du är inte samma du som du var då
och jag är inte längre samma jag (men det finns ändå nånting kvar)
Jag har lärt mig balansera själv
i en värld som fortfarande är lika skev
Men jag vinglar mera nu
Finns det någonting kvar i dig (som skulle förstå)

För när våren vänder och när häggen slår ut
viskar vindarna fortfarande ditt namn
Eller är det bara dina låtar i min ipod som lurar öronen
Dina ögon som dom såg på mig för länge sedan
på skivomslagen.

Du har gått vidare nu...




Fri vers av Lady_A
Läst 569 gånger
Publicerad 2007-10-03 08:29



Bookmark and Share


  Henrik Nilsson
Underbar text, smärta, samtidigt som du målar bilder som biter sig fast........
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Lady_A
Lady_A