Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om känslan av att upptäcka att ens sagoprins är verklig


Väntan


Bakom slutna ögonlock
Stilla finns du kvar
Värme under mina händer
Hjärtslag mot min kind
Månljus genom fönstret
Nya vinklar över dina drag
Andetag i mitt hår
Väntan
Regn över staden
Mina fingrar sjunker in i dig
som genom blanksvart asfalt
Snuddar hjärtat




Fri vers av Lady_A
Läst 510 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-03 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady_A
Lady_A