Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kissing Impossible

Vi har alltid varit samma
Faktorer i en ekvation som inte går att lösa ut
Dit du går vill jag följa
och om du stannar, jag stannar kvar
Alla gåtorna är lösta men vi har fortfarande inga svar
(Du är samma som du var)
Vi har alltid lärt oss hitta hem
längsmed vägar utan slut
men världen blev en labyrint
och jag hittar inte längre ut
Jag har adapterat till en ny atmosfär
Jag kan inte längre andas där du är
Och du kan inte andas här




Fri vers av Lady_A
Läst 615 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-03 08:51



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Ett underbart avslut, lättare att gå vidare då, med dessa ljuvliga ord med sig......
2007-10-03

  Dan Linder
stilpoäng för rubriken, mycket bra.
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Lady_A
Lady_A