Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har ett sätt (att förtrolla mig)

Jag har sett dig i varenda dröm
så döm om min förvåning
Nu står du plötsligt framför mig med spörsmål om
ifall du kan få en tjej som mig på fall
Älskling jag föll för länge sen, för så länge sen
Jag har nog alltid sett dig som mer än vän

Det var någonting med sammeten i dina ögon
Det var någonting med din röst
Det var någonting med dina fingertoppars healing
och hur dom bar på tröst
Det var någonting med ditt sätt att se på mig
Hur du talade till mig som om jag var någon speciell
Det var hur du aldrig sa nej när mina ögon sa
jag behöver dig
Ditt sätt att le och sträcka ut en hand som för att säga kom,
det är någonting du borde se
Och du visade mig nya världar
och en verklighet där allt var mycket lättare

Nu står jag här och ler
och jag brinner som av feber
Nu står jag här och ser
och jag vinner, det är sötman av en seger
När du kommer, när du ser på mig sådär




Fri vers av Lady_A
Läst 576 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-03 08:48



Bookmark and Share


  aol
bara så underbar kärlekspoesi läs min dikt kär som ett kompliment
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Lady_A
Lady_A