Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärgårdskärlek

Knipsar lojt av maskrosor med tårna
Samlat smultron på strå längsmed landsvägen
Solmogna små hjärtan täckta av vägdamm
Smälter snabbt på tungan
Tuggar förnöjt på strået
Torrt gräs kittlar mot naken rygg
En myra genar flitigt över skrapsårsprydda knän
Smutsiga barfotafötter och fläckiga shorts

Jag samlar på vackra bilder i min rasmus på luffen idyll
där du är alvprins och vardagsrebell
när upptågen glittrar som solkatter i dina ögon
och ditt brunbrända bröst härbärgar det varmaste hjärta jag vet

Hand i hand över lena klippor och med solvarmt vägdamm mellan tårna
I din värld, i ditt tempo, slår hjärtat fortare men allting annat saktar ner
allting oviktigt faller till marken
bakom oss




Fri vers av Lady_A
Läst 617 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-20 13:17



Bookmark and Share


    Oprofessionell
det låter väldigt vackert, som du beskriver det.
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Lady_A
Lady_A