Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagostund

Mellan färgglada pärmar ryms en annan värld
Vilande på moderns trygga arm,
vågar knubbiga små fingrar ivrigt bläddra
Prinsessor, féer, monster, troll och kungar
Storögt betraktas bilderna, vad händer sen
Mörka skogar, gyllene ängar, flygande sängar
Hus av godis och fest i dagarna sju
Hur ska du kunna sova nu min käraste vän?
Snälla mamma läs sagan igen!
Bullbak och julstök, snälla barn och ett slott
En förtrollad groda som blir till en prins
Åh, lova mig mamma att allt det här finns




Fri vers av Lady_A
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-10-12 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady_A
Lady_A