Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad du är vacker när du kommer

Lågor över alabasterhud
Bröstet häver sig
Andedräkten het
En flämtning
Svedda lungor
Feberglanspupiller
Svettrännilar
Pärlor i ögonfransarna
Mascararänder
Särade läppar
Händer bränner
Kropp i Konvulsioner
Savar, rämnar, älskar
Hud under naglar
Blodsmak i munnen
Muskelkramper
Nervilningar
Orgasmskönhet




Fri vers av Lady_A
Läst 608 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-12 13:42



Bookmark and Share


    Oprofessionell
häääärlig
2007-09-16

  Johannes
Man blir ju helt klart lite sugen...
2007-01-23

  Elin Lindkvinna
jättefint, jag älskar rubriken
2007-01-14

  Johan Sundström
Det är välporträtterat, men det slår mig med viss förvåning att jag egentligen väntar mig ett porträtt som är mer inifrån. Det riktigt intensiva blir så levande att i alla fall jag upplever det mer ur partnerns perspektiv än den (lätt vördnadsfulla?) betraktarens.
2006-12-20

  Fredrik Stillesjö
Hej Lady_A!

Nästan som en punktlista över kärleksakten! Vackert ändå, tycker jag! Hälsar Fredrik
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Lady_A
Lady_A