Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddsängeln

Jag står dyblöt på stadens perrong
Regnet piskar mot min kapuchong
Klockan ljuder och bommarna fälls
Tågets bromsar gnisslar mot rostig räls
Pälsväst, mockapumps och hatt
Leende läppar och pärlande skratt
Mitt bland allt folket virvlar du ut
Springsteg, du är i min famn och väntan är slut
Molnen dom skingras på bråkdels sekund
Solen börjar värma om en stund
Vanthand i vanthand, steg i takt, enad front
En lycka solid till skillnad från den i mansfamn lånt
Alla stormar blir stiltje, det blir varmt i mig nu
Käraste syster, vackraste ängel är du
Med vingar av spunnet socker och stjärnljus,
får du hela världen att le till dess sus




Fri vers av Lady_A
Läst 537 gånger
Publicerad 2006-10-12 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady_A
Lady_A