Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tisdagstrauma

01.22, 02.24, 02.42, 03.17, 04.38
Klockradions röda siffror blinkar fram småtimmarna
Hon slänger ut en arm och sveper ilsket ner den
Hoprullad kropp under prassliga hotellakan
Iskalla tår, knutar i magen och hjärtat i halsgropen
Ryggen som ett komma, bortvänd
Vill inte se hans vackra kropp utslängd över sänghalvan
Hon borde inte vara här, han borde inte sova
Morgondagen randas och hon packar sakta samman sina minnen
Frusna tår och bruster hjärta, infriade löften och förverkligade fantasier
Silverguld och pärlglans, imorgon sover hon någonannanstans




Fri vers av Lady_A
Läst 222 gånger
Publicerad 2006-10-12 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady_A
Lady_A