Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför måste min död såra- andra



Ni springer, hysterisk
jag försöker följa, galet
slänger jag omkring med nävarna
försöker, träffa den som gav mig liv


Ni mobbar ostoppbart
jag skriker okontrollerbart
faller i pölar av tårar på marken
lägger mig ner


anstränger mig för att ligga stilla
med huvudet begravt i tårpölarna
floderna som aldrig raserat något


jag försöker- hålla mig stilla
men alla som går förbi de envisas med att trilla


Varför kan jag inte bara få Dö
Utan att såra någon




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 128 gånger
Publicerad 2006-10-12 13:54



Bookmark and Share


  Daniel lindqvist
mycket starkt hoppas nu verkligen inte att du känner så för livet kan vara så mycket mer....,imponerande
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*