Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maneater

pang, pang, pang, dina klackar slår mot golvet
markerar rytmen dina höfter förföriskt följer
Kjolens linning smeker över dina lår
Hårmanen dansar över skuldrorna när du går
Är du ens meveten om vad du gör med värden
Hur du får omgivinigen att stanna upp, andas in
Leendet som knappt märkbart dansar i din mungipa
Triumfen som lyser illa dold ur dina ögon
Nog vet du!




Fri vers av Lady_A
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-10-12 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady_A
Lady_A