Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helaren

Du är blott en soldat med fullgjort uppdrag
En medalj på ditt bröst,
för ett förlorat hjärta en klen tröst
Och blodet på dina händer tvättas aldrig bort
Bakom slutna ögonlock är det så lätt att se
Solbländad och kärlnät som en karta över dina tankar
Ögonfrans mot ögonfrans och dina länkar i mina
Kom närmre för en stund
Låna mig dina händer för en sekund
Vila under mina revben, strax bakom hjärtats slag
Där du kan hämta kraft, men vågar vara svag
Rinn i mina vener och rensa ut mitt blod
Lämna kvar din sorg och stig pånyttfödd ut




Fri vers av Lady_A
Läst 221 gånger
Publicerad 2006-10-12 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady_A
Lady_A