Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmm


Tvekande viljor

Mina tankar drar i fält
mot var och en
och väger sina förslag

svårtolkad som en gåta
med alla dina masker
till och med dina ögon

vackra utan talan
skiftande som norrsken
och lika svåra att fånga

ditt liv speglar dina handlingar
din hand som stilla rörde vid mig
för en tid sedan då sommaren var min

skulle så gärna vilja veta
hur dina tankar leker med mig
och vad ditt hjärta känner

bland kyssar och ömhet
bland ord av glädje och tillgivenhet
är det något som gömmer sig

en stilla tvekan
bland dolda blickar
utan talan




Fri vers av Nemloth
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-10-12 14:43



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
gillar känslan här. tycker om det försiktiga tvivlet.. som liksom inte släpper taget. i stycke fyra skulle jag nog inte avsluta två meningar med "min".. för mig bliv det ett störande moment.

annars är det fint; säkert alltför vanliga funderingar när två människor möts, och kanske inte vågar blotta sig helt. tycker om att den uttrycks just på detta lugna sätt och inte stegrar.
2006-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Nemloth