Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dimmornas dal

i dimmornas dal
vilar blicken i töcken
allt kan anas




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 787 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-10-12 16:23



Bookmark and Share


  H Helix
Underbar tolkning :)
2006-10-14

  Rosen VIP
Bra! bra! mycket bra!
2006-10-13

  prinscess VIP
mmmm
bra skrivet
grattis till
redaktionens val
2006-10-13

  Karin Rosberg
BRA!
2006-10-12

  Myself
ja,det känns som allt kan anas i din fina haiku.bravo.
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP