Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där mina tårar faller



Mina tårar regnar likt metallklumpar
ner över oss
du skadas, men jag
jag står bara där
och gråter ännu mer
klarar inte av att se ner

där du ligger skadad
vågar inte inse att mina tårar skadat dig
du verkade ju aldrig bry dig
ställ dig upp och se på mig
så jag kan lova dig att aldrig gråta igen

Vill bara att Vi båda ska gå hem nu
både jag

Och Du




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 145 gånger
Publicerad 2006-10-12 18:44



Bookmark and Share


  Azerola
Jag kan verkligen känna tårarna.
Otroligt fint beskrivit.
2006-10-12

  KonstigaKatter
Otroligt vackert!!!
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*