Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du var nog aldrig riktigt min


maryland cookies, musik och knark
och solen går upp eller kanske ner
the shins the sims simplicity
tvn är trasig men livet fungerar
ICA-kassor p-piller e-mailadresser
röda skor för att matcha hösten

och tänk om jag fortfarande
kunde ringa till dig

psykologiplugg psykologiprov psykbryt
polaroidkameror pantflaskor paraplyväder
halva priset på tapeter
bokrea höstrea konsumera mera

och genom vardagen och kaoset


tänk om jag fortfarande
kunde ringa till dig






Fri vers av Talema
Läst 544 gånger
Publicerad 2006-10-12 22:18



Bookmark and Share


  Zara VIP
man känner verkligen paniken och stressen i dne här texten!

den är bra!
2006-10-18

  Tav
jag gillar hur sista meningen är en upprepning, det kanske är det du tänker på mitt i all kaos. eller jag tolkar det så iaf och om det är rätt så är det precis så jag brukar känna också. men tankarna på den viktiga frågan mitt i all annan vardag.
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Talema
Talema