Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det funkar nog bara för Askungen




jag tappar glasskor överallt
men det kom ingen prins
idag heller





Fri vers av Talema
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-10-12 22:43



Bookmark and Share


  Tav
prinsessdikter är bra grejjer
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Talema
Talema