Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom flaska till slut


Lagens arm till polisstation
tältsäng och illaluktande handukar
till fyra på morron när
liljekonvaljerna doftade som mest

bordsdricka över linneduk till middan
på övervakad tid var tredje helg
godisregn och Pavarotti
borttappade barn bland gula kåkar
röda kåkar

gammal
missundsamhet
förlorade hjärtan och uppspydda kärlekar.
passar inte sånt för en nolla som du???
va fan skulle farmor och farfar säga..


hur duktigt det var att lära
en med matjord i fickorna att åka skridskor.
matjord, my ass..

det tog två timmar att hugga ner
aspen vid älven
det var jävlar anamma,
hopprep i tårar och en förbannat sorglig historia..

















Fri vers av Sway
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-10-12 23:17



Bookmark and Share


  Anna*
Stark och talande
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Sway
Sway