Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag när dig



När jag tänker på dig
förvandlas hjärtat till grönt

När jag sjunger om dig
rusar själen i röda vatten

När jag dansar för dig
splittrar allt i svartvitt

När jag närmar mig dig
närmar sig mig




Fri vers av Sway
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-10-12 23:51



Bookmark and Share


  Anna*
Skön färgtolkning ... gillar och inspireras
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Sway
Sway