Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
My dear Ponkü , Please try to live try to focus on the happy things in life!


Ditt leende svävar bland molnen , försök att fånga det!

Älskade vän
Ställ dig upp
Räck mig din hand
Och vandra igenom skogen tillsammans med mig!

Kolla mig i ögonen
Se de svarta hålen
Kyss mina läppar
Och känn värmen jag har att erbjuda dig!

Le mot mig
Och jag hjälper dig
Skratta med mig
Och vi kan vandra vidare!


Förstår du ?!
Du var som den där vita riddaren
Som kom för att hålla mig ifrån ensamheten
Hålla mig ovanför ytan
Som lärde mig simma

Du spred din lycka över alla i den sorgsna världen
Men du är nog inte så lycklig själv
Men jag hjälper dig
Jag sträcker ut min hand för dg nu
Jag ska få dig att sväva på moln!


Lycka är skratt
Lycka är tårar
Lycka är Du & Jag <3




Fri vers av SocialPsychoFreak
Läst 480 gånger
Publicerad 2006-10-13 07:18



Bookmark and Share


    Camapani
Vackert tilltalande då alla borde få ha någon nära, som ger tid åt att skänka glädje och en hand att hålla i alla lägen, ...gillar speciellt:

"Du var som den där vita riddaren
Som kom för att hålla mig ifrån ensamheten
Hålla mig ovanför ytan
Som lärde mig simma"

Jag känner igen mig i både den ena och andra personen. att vara givare och tagare. Ändå lättare att ge, trots att det finns svarta hål. Tack
2006-10-13
  > Nästa text
< Föregående

SocialPsychoFreak
SocialPsychoFreak