Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt!!!

 

 

Mitt fel, förlåt

förlåt, förlåt

det var mitt fel jag vet

förlåt

 

det var inte meningen

att du skulle få ventilera din ilska på mig

 

förlåt

jag lät det hända

 

så jag gömmer mig i garderober av ben

långa beniga benkvastar

plågoandarna flockas där utanför

och jag ser på deras benstumpar

smala som stickor

 

Allt är mitt fel, jag vet

förlåt, förlåt, förlåt




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 178 gånger
Publicerad 2006-10-13 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*