Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som regn

Hans sinne rann
över henne
så fort de kom hem.
Enstaka droppar föll
redan i hallen.

Hon sökte inget skydd.
Stod barhuvad bland huvor,
mitt i regnet.

Efteråt pissade han på henne,
trots att de båda visste
att inget skulle växa.
Hur mycket de än vattnade.

Han undrade över vattnet, morgonen därpå.
Hon svarade
att det hade regnat in.




Fri vers av Sara Boström
Läst 368 gånger
Publicerad 2004-11-29 20:54



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
och intensiv text. Väcker mkt undran, tack
2004-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström