Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snövit-kista

 

 

Det känns som regn

luften doftar av regnvåt asfalt

vilken gör sig beredd för strid

spänner upp sig för att kunna skjuta bort regndropps-spjuten

 

och jag låter en hand falla ut genom gränsen

mellan trygghet och verkligheten utanför mitt fönster

känner en droppe, den är av is

 

vintern är här och det är dags för mig att dö

att visa mitt sanna jag i en snövit-kista innan världen går upp i tö

igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 194 gånger
Publicerad 2006-10-13 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*