Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hemläxan.. om såna där gamla vänner som nu har växt upp och integrerats till min sorg


En gång var vi nattsimmare, nattbadare

och han har ännu större tv än min

förra pojkvän

berättade hon hälften

generad


jag är ju inte så politiskt aktiv längre men

situationen i Somalia är ju

viktig förståss

ja jag jobbade ett tag

i Egypten

som korrespondent


och jag, jag såg mig knyta mina händer

som i en sällsäm bön


Salam Elekum!

lite fodrande till vår servitör

jaha arabiska

själv så är jag serb


åh nej jag måste gå

verkligen så kul att ses igen

vi gifter oss till sommarn

du kan väl komma ner


och försvinner lika bråttom

som orden ur sin mun




Fri vers av Andreas Borg
Läst 461 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-13 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Borg
Andreas Borg