Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är en hjärtesorg

 

 

Det är hjärtesorg

att se dig

att höra din röst samtala

med andra än mig

 

Mitt hjärta eker efter dig

varför var du tvungen att sluta bry dig

jag saknar dig så

den som du var innan

när jag trodde jag visste något om dig

men jag hade fel

jag visste ingenting

det gör så ont att inse

smärtan förtär mig så grymt


sorgsna toner spelas i fiolens strålar

när sorgen spelar på mina hjärtetrådar

 

Jag saknar den jag trodde du var

minnet av honom är allt jag har kvar

 

för du förändrades och låste in honom

någonstans djupt inuti

och dit låter du mig aldrig gå

vet inte om jag vågat mig in ändå

kanske skulle dina hjärtslag slå mig ur själens mynning

orkar inte längre gråta över dig hela dagarna

enda till skymningen

igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 645 gånger
Publicerad 2006-10-13 15:20



Bookmark and Share


  Azerola
håller helt och hållet med skogsstjärna
helt bedårande helt enkelt.
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*