Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla

Känslan av rädsla

skjuter som torpeder

genom hela min existens




Bunden vers (Haiku) av britt-marie VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-10-13 17:15



Bookmark and Share


  stefan.g
Härlig dramatisk text som vibrerar..Tack för läsningen!
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP