Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösthyllning


Lägg på minnet de röda löven
de gröna löven
de gula löven
den svala himlen
och det rosa omslutande ljuset
som lägger armarna om en på kvällen

På hösten..




Fri vers av Sway
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-10-13 19:11



Bookmark and Share


  Anna*
Sååå fin, ömsint, vacker. Gillar =-)
2010-01-13

    Camillaa
mycket fin
/ C *
2006-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Sway
Sway