Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framåt natten




Tankarna
finner ingen ro



Vill inte vistas
i samma rum


Nu sätter jag dom
i små gungor
Ger dem fart
och skickar ut dom
i rymden




Övriga genrer av Bim
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-10-13 23:20



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
*vill inte vistas i samma rum*! gungande dikt!
2006-10-14

  Herr Morris
Deras lysande
gungande
bildar ett leende
i mörkret


Underbar!
2006-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Bim