Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1990


Var finns du?

Var finns du, vän
med ljusa ögon
som ler mot mina tyst
i lyktans ljus
som talar allvarligt
om det som världen inte ser

Var finns du, vän
som vågar tro
som vågar stå
för dina drömmar?

-svävar över djupen-

Var finns min vän som vågar trotsa världen?




Fri vers av "Silver" VIP
Läst 756 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-10-14 12:25



Bookmark and Share


  Quasimodo
Sökandet i drömmar och för verklighet, det vi önskar och längtar, där allt blir sant och rätt, bara det !!!
2008-07-03

    Trast
Ja, jag känner mig som en elefant när jag ska kommentera denna fina dikt om det vi kanske mest av allt längtar efter. Var är den vän som överallt jag söker?
2008-01-18

    ingvar VIP
Vad ska jag väl skriva, då allting Du sätter på pränt är av denna klass? Ingvar
2007-08-13

    JJ VIP
Jag har missat denna vackert vädjande dikt, gillar djupet i verket och meningen med undran. Mvh. JJ.
2007-04-10

    Bodil Sandberg
Härlig poesi och vackra tankar!!!
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående


"Silver" VIP