Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
November närmar sig Ett år går så fort.


Och vi såg ut i natten och såg ljuset bakom mörka vågor, ljuset som lovade mer


Hur mycket jag än vill glömma
kan jag aldrig sluta drömma

och jag framkallar minnena igen
som föralltid kommer sväva runt
utan mål
i den stjärnbeklädda rymden
utan slut
bakom mina ögons ridåer




Fri vers av frozen_yoghurt
Läst 614 gånger
Publicerad 2006-10-14 19:37



Bookmark and Share


  sorgsen
Ibland är minnen nästan bättre än tillfällerna i sig
Spar på dem!
Man kan aldrig få för många...
2006-10-27

  Micael Axelsson
Känslosam.
Tankefull om en saknad...
av någon som stod nära.

Berättar väldigt personligt, utan att avslöja allt.
Vackert!
2006-10-14
  > Nästa text
< Föregående

frozen_yoghurt
frozen_yoghurt