Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stackars lilla rika Maria Borelius

 

- Det finns en miljon arbetslösa svenskar som behöver jobb inom den offentliga sektorn, säger ni

 

Men jobben ökar inte när man anställer svart arbetskraft

 

 

Och att du med 3,8 miljoner har en ekonomisk kris är det inte en jävel som tror på




Övriga genrer av osynlig
Läst 576 gånger
Publicerad 2006-10-14 22:39



Bookmark and Share


    uppåtframåt
Väldigt bra. Helt enkelt. Väldigt bra!
2006-11-06

    majbarn
åh du är så cool
heja dej!
2006-11-03

    Naemi
...Men nu har hon avgått och det är väl kanon! Kanske läste hon din text? ;)
2006-10-18

  sockerspöket
Bra ord
2006-10-15

  Neal
Det suger att vara Moderat, ner med kapitalet !
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

osynlig
osynlig