Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstens aspekter

en aspekt av höst
är vemod sommarsaknad
en luftens klarhet




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-10-16 13:44



Bookmark and Share


  Klara_
En annan är klara vackra färger och kvällsmys i mörkret!
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP