Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glittret i mitt hår kan inte dölja hur mycket som helst...



... Och tonårslöften om en bättre värld beyder ingenting
För det spelar ingen roll, hur mycker vi än lever
Jag orkar inte med alla tårar som faller,
för att vi aldrig kommer att lyckas med något

Alla drömmar som fanns,
vart tog de vägen?
De försvann tillsammans med skriken,
ut i tomheter som ingen vill veta av,
skäms över
eller bara vill glömma bort
Allting försvann när vi kom på att vi redan förlorat varandra.




Fri vers av Vitsippa
Läst 544 gånger
Publicerad 2006-10-16 13:49



Bookmark and Share


    Camillaa
Klockren text ;)
/ C
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Vitsippa
Vitsippa