Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med tanke på drevet........därmed inte sagt att jag tycker man ska licensskolka!!!


varje människa har något gott

Vem är jag att anklaga
vilken rätt har jag,
alla gör någon gång
något som inte är så bra
Vi måste alltid komma ihåg
att varje människa
bär på något gott
Mellan varje anklagande
skulle det inte skada
att påtala en positiv egenskap




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2006-10-16 20:39



Bookmark and Share


  Gunilla Karlsson
Tänk om alla tänkte så!
Kloka ord
2006-10-19
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP