Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mördaren är....

 

 

Magsäcken kurar ihop sig vid sidan om min lever

vilket är precis vad jag inte gör;

lever

 

Rädd för luften som vibrerar i lungorna

har mitt hjärta klättrar upp i min strupen

och blockerar nu min andning

jag ler trots att luften slutat att komma

jag brukar aldrig le ärligt men nu gör jag

för snart ska jag dö

och mitt hjärta är mördaren

precis som det brukar va




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 192 gånger
Publicerad 2006-10-16 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*