Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En konstig konst att ha formågan att känna!

Tystnaden ekar vackert i mitt huvud
Kännslan av att vara ensam
Paniken som griper fram
När ingen hör en skrika eller slå
Ångesten över allt man har förstört

Att dörren öppnas
Är bara en dröm
Att någon kommer och räddar mig
Är bara en dröm

Att formulera allt man tänker
Är en konst
En konst att få hjärnan i viloläge

Att verkligen höra hur kniven fort åker igenom min dörr
Att verkligen känna hur tårarna sakta sipprar fram
Det är konst
Det är formågan att känna

Förmågan att höra
Alla så varelser tala
-imorgon kommer du att begravas
Får mig att tänka om

Får mig att försöka tänka lyckligt
Men med mindre lycka

Att någon spottar mig i ansiktet
Och försöker förstöra våran relation
Det är då min sårbarhet dyker upp

När man stänger inne allt
I sista minut
Och tillslut får ett utbrott
Och missar Bussen in till stan




Fri vers av SocialPsychoFreak
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-10-17 06:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SocialPsychoFreak
SocialPsychoFreak