Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teori om kaos

du och jag är bara
icke-linjära tankar
om varandra
utan struktur och system
    ständigt
        i rörelse
            dynamiska
                & magiska
som fjärilen i peking
med sina hjärtslag
& andetag
bygger stormar
& skapar avtryck
    ett vingslag
        i stockholm
            hos mig &
du är svart magi
en matematisk formel
oförutsägbar som
en kaotisk variabel
    ingenting är sant
        & allting är tillåtet
            i kaos

                som du&jag




Fri vers av Johannes
Läst 772 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-17 11:14



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Ooh! Här har vi grejer!

"du och jag är bara
icke-linjära tankar
om varandra
utan struktur och
system"

"en matematisk formel
oförutsägbar som
en kaotisk variabel"

Jag må vara humanist men jag har en fetisch för naturvetenskap.
Jag hade dock gärna inte sett ett radbyte mellan "och" och "system", då de tillhör samma fras/mening, i min mening.
2006-10-17

  Micael Axelsson
Snyggt upplägg. Intelligent skriven.

Man bör nog läsa den ett par gånger,
för att helt finna rytmen i detta upplägg.
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes