Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ögonblickspoesi igen. Om alla dessa väderkvarnar man kämpar emot varenda dag.


Don Quixote

du
det var inte meningen
att snudda
vid din varelse
att rucka din existens
med min sorgliga skepnad

det var inte meningen
men jag vet nog inte hur
man inte stör
att tassa förbi
var aldrig
en så stark egenskap
hos mig

men du
det går nog över
om du blundar
en stund
om du springer
och inte vänder dig

och tiden går förbi oss
igen
jag vet inte vart
jag är på väg
eller ens
om jag är här
nu

men
om du söker mig
så ska jag
låta dig
försvinna
och var inte rädd
förinta och förlösa dig
i ljuset av
min skugga

men
det var aldrig meningen
att snudda
tränga in vid dig
och grumla
lite grann




Fri vers av Andreas Borg
Läst 480 gånger
Publicerad 2006-10-18 00:28



Bookmark and Share


    Louvisa
Åh så vackert!
Många fina formuleringar
Gillar den!
2006-11-22

  Agnes
Å vad jag önskar att jag hade en Sancho Panza som du...
2006-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Borg
Andreas Borg