Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slummer

Jag tänkte på dig medan jag slumrade
på spårvagnen hem

Det växte ut
gröna blad på grenar
som jag klippte av
för inte hoppas på något

sedan vaknade jag och blev rädd för mig själv




Fri vers av flickan och tigern
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-18 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flickan och tigern
flickan och tigern