Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

motivation


man orkar inte men man måste
och det kanske är

just därför




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-10-18 10:28



Bookmark and Share


  Martin VIP
Just det...
2006-10-19

  Anders P VIP
precis, just därför men ändå ospecificerat varför. Du lämnar öppet. Är det för att man inte orkar som man måste eller för att man måste som man inte orkar?
2006-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP